Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.


Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εδώ και έναν χρόνο έχει σχέση.Η Κλέλια Μενελάου είναι χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής της Κύπρου και γνωρίστηκαν στην Κύπρο όπου ο ηθοποιός βρισκόταν για γυρίσματα
Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και το είδαμε και μόνοι μας από την σπάνια δημόσια εμφάνιση που έκαναν στο νυχτερινό μαγαζί Casablanca. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την σύντροφο του Κλέλια Μενελάου να κρατιούνται συνεχώς από το χέρι και όταν κάθισαν στο τραπέζι τους να είναι αγκαλιασμένοι.

Ο κούκλος ηθοποιός και η όμορφη μπαλαρίνα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz κρατάει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει τους βλέπουμε πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




