ΠτΔ: Δύο «σημαντικά θέματα» αφορά η επίσκεψή του στον Λίβανο

ΠτΔ: Δύο «σημαντικά θέματα» αφορά η επίσκεψή του στον Λίβανο

Η αυριανή επίσκεψή του στον Λίβανο αφορά σε δύο «σημαντικά θέματα», τα οποία θα ανακοινώσει όταν βρίσκεται εκεί, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την Τρίτη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, προσερχόμενος σε γεύμα με τους πρέσβεις των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), που παρέθεσε στη Λευκωσία ο Πρέσβης της Δανίας με την ευκαιρία της λήξης της Δανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, και ερωτηθείς για την επίσκεψή του στον Λίβανο για την κύρωση της συμφωνίας οριοθέτησης μεταξύ των δύο χωρών και αν αναμένεται και κάποια άλλη ανακοίνωση για ενεργειακή συνεργασία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι μεταβαίνει την Τετάρτη στον Λίβανο «για δύο σημαντικά θέματα, τα οποία θα ανακοινώσω όταν βρίσκομαι στον Λίβανο».

«Να μου επιτρέψετε να μην τα ανακοινώσω σήμερα για πολλούς λόγους. Όχι μόνο λόγους που, αν θέλετε, άπτονται της επικοινωνίας, αλλά και πολιτικούς λόγους», είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE