Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσημα ότι κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, σε στίβο μηχανοδήγησης στην περιοχή Κλήρου, άρμα τύπου CASCAVEL στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ανατράπηκε.

Κατά το ατύχημα σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΟΚΥΠΥ μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διατάχθηκε έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι το άρμα μάχης ανατράπηκε το πρωί της Τρίτης (25/11) λίγο μετά τις 11:00 σε χωματόδρομο παρά το δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου στο ύψος του χωριού Κλήρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE