Μαχαιρώματα στη Λάρνακα: Πώς συνέβη το περιστατικό - Η κατάσταση υγείας του 49χρονου - Διερευνούν απόπειρα φόνου οι Αρχές

Μαχαιρώματα στη Λάρνακα: Πώς συνέβη το περιστατικό - Η κατάσταση υγείας του 49χρονου - Διερευνούν απόπειρα φόνου οι Αρχές

Υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 32 ετών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, σε υποστατικό στη Λάρνακα, άντρας ηλικίας 49 ετών δέχθηκε επίθεση από τον 32χρονο, με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς, έφερε θλαστικά τραύματα στον λαιμό και στα χέρια. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 32χρονου, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE