Μαχαιρώματα στη Λάρνακα: Αφορμή φέρεται να ήταν παρατήρηση του εργοδότη προς τον εργαζόμενο

Μαχαιρώματα στη Λάρνακα: Αφορμή φέρεται να ήταν παρατήρηση του εργοδότη προς τον εργαζόμενο

Νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Ραφαήλ Σάντι στη Λάρνακα δείχνουν ότι η αφορμή ήταν παρατήρηση του εργοδότη προς τον εργαζόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος εργοδότης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 32χρονο υπάλληλό του λόγω απουσίας του από την οικοδομή. Από τη συνομιλία φέρεται να προκλήθηκε έντονη λογομαχία, η οποία κορυφώθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν ο εργαζόμενος εμφανίστηκε στο εργοτάξιο και επιτέθηκε στον εργοδότη με μαχαίρι.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στο σημείο, με ισχυρή παρουσία δυνάμεων και συλλογή τεκμηρίων.

Οι Αρχές εστιάζουν πλέον στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης που οδήγησε στην επίθεση, καθώς και στα κίνητρα που οδήγησαν τον 32χρονο στη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE