Αυτές τις ώρες θα μείνει χωρίς νερό αύριο περιοχή της Επ. Λάρνακας – Ποιος ο λόγος

Αυτές τις ώρες θα μείνει χωρίς νερό αύριο περιοχή της Επ. Λάρνακας – Ποιος ο λόγος

Διακοπή παροχής νερού θα γίνει αύριο Τρίτη 25 Νοεμβρίουστο Δημοτικό Διαμέρισμα Περβολιών.

Σε ανακοίνωση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας αναφέρεται ότι «η διακοπή νερού θα αρχίσει αύριο Τρίτη από τις 7:30 το πρωί και θα συνεχίσει μέχρι τις 14:30, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης. Ωστόσο η διακοπή δε θα επηρεάσει την τουριστική περιοχή Περβολιών».

Οι καταναλωτές «προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών».

Ο ΕΟΑ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.