Θλίψη σε Παλιομέτοχο και Τσέρι για τον θάνατο της γιαγιάς Ευτυχίας - Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σε Παλιομέτοχο και Τσέρι για τον θάνατο της γιαγιάς Ευτυχίας - Η παράκληση της οικογένειας

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα Παλιομετόχου και στο Τσέρι η είδηση του θανάτου της Ευτυχίας Ζένιου, η οποία απεβίωσε στις 22 Νοεμβρίου, σε ηλικία 81 ετών.

Η απώλειά της αφήνει βαρύ πένθος στα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, τα αδέλφια και στους υπόλοιπους συγγενείς της που την αποχαιρετούν με αγάπη.

Η κηδεία θα τελεστεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025, στις 12:30, στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στο Τσέρι. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τις 12:00, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο νέο κοιμητήριο Τσερίου.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές στο Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» και στην εκκλησία, στη μνήμη της εκλιπούσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE