Κελοκεδάρα: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Ξεκίνησε από παράνομο σκουπιδότοπο

Κελοκεδάρα: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Ξεκίνησε από παράνομο σκουπιδότοπο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην κοινότητα Κελοκεδάρων, με την έρευνα να δείχνει ότι η εστία της προήλθε από παράνομο σκουπιδότοπο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:10 εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας και κατέκαψε έκταση τεσσάρων δεκαρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση. Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η κατάσβεση ολοκληρώθηκε στις 14:45.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο μέλη του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς και δύο μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα ακόμη πυροσβεστικό όχημα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις καταδεικνύουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από παράνομο σκουπιδότοπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE