Κύπρια επώνυμη στα μπουζούκια με γοητευτικό συνοδό! Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του!

Κύπρια επώνυμη στα μπουζούκια με γοητευτικό συνοδό! Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του!

Γενικά η συμπατριώτισσά μας κρατά χαμηλούς τόνους και δεν προκαλεί γενικά, αλλά ούτε και με την ερωτική της ζωή..

Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό η Κωνσταντίνα, η οποία διασκέδασε στην Ιερά Οδό όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Stavento.

Γενικά η συμπατριώτισσά μας κρατά χαμηλούς τόνους και δεν προκαλεί γενικά, αλλά ούτε και με την ερωτική της ζωή... Δεν έχει δώσει σχεδόν ποτέ αφορμή για σχόλια γύρω από τις σχέσεις της, ωστόσο οι φωτογραφίες της πριν λίγες μέρες μας ξάφνιασαν.

Ευχάριστα θα λέγαμε γιατί την είδαμε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Γελούσε διαρκώς, ήταν χαρούμενη και δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον γοητευτικό συνοδό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.