Άμεση απάντηση Χριστοδουλίδη στον Σαρλ Μισέλ – «Να σου υπενθυμίσω ότι η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο το 1974»
Ξεκάθαρη απάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη στον Σαρλ Μισέλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τρίτο τροχαίο: Έκλεισε λωρίδα λόγω σύγκρουσης οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο σημείο
Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ δύο αυτοκινήτων, τα οποία λόγω της σύγκρουσης, ακινητοποιήθηκαν στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.
Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία διοχετευόταν μέσω της αριστερής λωρίδας του δρόμου.
Τα δύο οχήματα έχουν μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου και η δεξιά λωρίδα έχει δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει πλέον κανονικά.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




