Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

Σε δηλώσεις του πριν από τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά «είμαστε πανέτοιμοι. Πηγαίνω με μοναδικό στόχο να έχουμε θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά»

«Έχω μαζί μου αρκετές εισηγήσεις, προσεγγίσεις για το πώς θα δημιουργούν  αυτές οι θετικές εξελίξεις προς την κατεύθυνση που σας προανέφερα και ειλικρινά ελπίζω να υπάρχει η ίδια προσέγγιση, να υπάρχει ανταπόκριση και μετά το πέρας της συνάντησης να υπάρχουν ευχάριστα νέα για να σας ανακοινώσω», κατέληξε

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE