Αθεόφοβοι ανήλικοι ξάφρισαν τους... επτά Αϊ Γεώργηδες

Αθεόφοβοι ανήλικοι ξάφρισαν τους... επτά Αϊ Γεώργηδες

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για διάρρηξη και κλοπή από ξωκλήσι στην Πάφο. Η αστυνομία διερευνούσε την υπόθεση εδώ και δέκα μέρες.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 16 ετών από τη Συρία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, οι οποίοι ανακρινόμενοι παραδέχτηκαν τη διάπραξη έξι διαρρήξεων από το παγκάρι του ξωκλησιού Επτά Αϊ Γεώργηδες στη Γεροσκήπου.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνούσε την υπόθεση το τελευταίο δεκαήμερο και προχώρησε στη σύλληψη των τριών νεαρών.

Οι τρεις νεαροί αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE