ΚΕ για Αριστοτέλους: «Θα ληφθούν όλες οι ενέργειες σύμφωνα με τη νενομισμένη διαδικασία»

ΚΕ για Αριστοτέλους: «Θα ληφθούν όλες οι ενέργειες σύμφωνα με τη νενομισμένη διαδικασία»

Θα ληφθούν όλες οι ενέργειες σύμφωνα με τη νενομισμένη διαδικασία, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ερωτηθείς την Τρίτη για τη νέα εξέλιξη με την Αννα Αριστοτέλους.

Ρωτήθηκε συγκεκριμένα πώς προτίθεται να κινηθεί η Κυβέρνηση μετά την καταχώρηση ποινικής υπόθεσης κατά της Αννας Αριστοτέλους, η οποία από την 1η Δεκεμβρίου αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Υπουργείου.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση και πριν από την τελευταία εξέλιξη η κ. Αριστοτέλους είναι ήδη σε διαθεσιμότητα.

"Αυτή τη στιγμή, αν δεν κάνω λάθος, έχει σήμερα ληφθεί επίσημα η επιστολή [για καταχώρηση ποινικής υπόθεσης], λαμβάνονται όλες εκείνες οι ενημερώσεις για να μπορέσουν να ληφθούν όλες εκείνες οι αποφάσεις σύμφωνα με τη νενομισμένη, καθορισμένη διαδικασία", απάντησε.

Εξήγησε επίσης ότι δεν έχει ακόμη αναλάβει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας η κ. Αριστοτέλους.

Σε άλλη ερώτηση για το θέμα του ανασχηματισμού, ο Εκπρόσωπος ανέφερε ότι πρόκειται για αποκλειστικό συνταγματικό δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος, όταν κρίνει, θα προχωρήσει στην όποια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE