Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός 45χρονος Ε/κ κρατούμενος

Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός 45χρονος Ε/κ κρατούμενος

Σε κινητοποίηση τέθηκε χθες βράδυ το προσωπικό των Κεντρικών Φυλακών για διακομιδή κρατούμενου σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:30 χθες το βράδυ, ο 45χρονος Ελληνοκύπριος κρατούμενος φαίνεται να παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο λίγο αργότερα ο 45χρονος απεβίωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος παρουσίαζε προβλήματα υγείας ενώ δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί αύριο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE