Στην αντεπίθεση ο Οδυσσέα Μιχαηλίδης: Καταγγέλλει «Προσπάθεια πολιτικής δολοφονίας» από Χασαπόπουλο

Στην αντεπίθεση ο Οδυσσέα Μιχαηλίδης: Καταγγέλλει «Προσπάθεια πολιτικής δολοφονίας» από Χασαπόπουλο

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Οδυσσέα Μιχαηλίδη και Ανδρέα Χασαπόπουλου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο X ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «νέο επεισόδιο της προσπάθειας πολιτικής δολοφονίας μου. Αυτή τη φορά με σύμμαχο τον πρόθυμο να συνδράμει τις δυνάμεις του κατεστημένου πολιτικού συστήματος Ανδρέα Χασαπόπουλο και εργαλείο τα ψέματά του».

Παράλληλα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σημειώνει ότι, «ο ίδιος ο κ. Χασαπόπουλος, όχι σε μία αλλά τουλάχιστον σε δύο διαφορετικές πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές, δήλωσε ευθέως ότι ουδεμία σχέση είχα με την ιστοσελίδα του και ότι αυτός είχε τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχό της. Γιατί, τώρα, ισχυρίζεται ακριβώς το αντίθετο, μόνο αυτός μπορεί να το απαντήσει. Εγώ μόνο θα πω ότι δεν επελέγη να είναι υποψήφιος με το «Άλμα», όπως επιθυμούσε, και ότι ανακοίνωσε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος με το κόμμα του κ. Φειδία Παπαναγιώτου».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE