VIDEO: Έριξε χημικά σε μαθητές η Αστυνομία στην αντικατοχική πορεία - «Χωρίς καμία πρόκληση» - Καταγγελίες ΕΦΕΝ

VIDEO: Έριξε χημικά σε μαθητές η Αστυνομία στην αντικατοχική πορεία - «Χωρίς καμία πρόκληση» - Καταγγελίες ΕΦΕΝ

Για «απροκάλυπτη επίθεση» της Αστυνομίας στην μαθητική αντικατοχική πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους, η οποία κατέληξε την Παρασκευή στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, στη Λευκωσία, καταγγέλει η ΕΦΕΝ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της, η ΕΦΕΝ αναφέρει πως η Αστυνομία Κύπρου «μετά από κυβερνητικές εντολές θέλησε να σπείρει την τρομοκρατία σε μια μαθητική αντικατοχική πορεία».

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, «σε μια μέρα όπου διαμαρτυρόμαστε για το ψευδοκράτος, η Αστυνομία επέλεξε να προστατεύσει τους κατακτητές και όχι να κάνει την δουλειά της. Αντίθετα, η παρουσία τους ήταν εντελώς προκλητική. Προτίμησαν να πουλήσουν μαγκιά και απειλές σε μαθητές».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE