Γαλλία: Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι - Εντολή εκκένωσης

Γαλλία: Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι - Εντολή εκκένωσης

Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στον σιδηροδρομικό σταθμό «Μονπαρνάς» στο Παρίσι, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν έναν άνδρα.

Σύμφωνα με το γαλλικό actu.fr, αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές, με τον σταθμό να εκκενώνεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα άτομο, γνωστό για ενδοοικογενειακή βία, που βρισκόταν σε τρένο, φέρεται να έβγαλε μαχαίρι, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού. Ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε το όπλο του.

«Οι αστυνομικοί ήταν παρόντες στην αποβάθρα του σταθμού όταν οι πρώτοι επιβάτες, μεταξύ των οποίων και εγώ, αποβιβάστηκαν από το τρένο που έφτασε από το Rennes. Άκουσα τους αστυνομικούς να ζητούν από τον άνδρα να σταματήσει, και στη συνέχεια πυροβόλησαν δύο φορές» είπε μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE