Πόσοι κλέφτες χωράνε σε ένα αυτοκίνητο; - Το βίντεο που έγινε viral

Πόσοι κλέφτες χωράνε σε ένα αυτοκίνητο; - Το βίντεο που έγινε viral

Απάντηση στο υποθετικό ερώτημα «πόσοι κλέφτες μπορούν να χωρέσουν σε ένα αυτοκίνητο;» έδωσε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από επιχείρηση στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Τα πλάνα ξεκινούν με τέσσερις μασκοφόρους να αποβιβάζονται από ένα γκρι χρώματος Hyundai Sonata.

Στη συνέχεια, όμως, εμφανίζονται και άλλοι με τους δύο τελευταίους να βγαίνουν από το... πορτμπαγκάζ, και έτσι η απάντηση στο ερώτημα είναι 9!.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15 Οκτωβρίου με την αστυνομία στην κομητεία Φόκιερ να δίνει το βίντεο στη δημοσιότητα αναζητώντας πληροφορίες για την ταυτοποίηση των υπόπτων.

Αν και η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στόχος των ατόμων ήταν ένα εμπορικό κέντρο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι έκλεψαν ούτε γιατί χρειάστηκε να μετακινηθούν 9 άτομα με το ίδιο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.