Συνεχίζει κανονικά για τους πελάτες της Ελληνικής το πρόγραμμα επιβράβευσης

Συνεχίζει κανονικά για τους πελάτες της Ελληνικής το πρόγραμμα επιβράβευσης

Ελληνική Τράπεζα και Eurobank Cyprus συγχωνεύθηκαν επίσημα στη νέα τράπεζα, Eurobank Limited, την 1η Σεπτεμβρίου 2025. Έκτοτε άλλαξαν ταμπέλες στα καταστήματα, άλλαξε το λογότυπο στις εφαρμογές για κινητά, και προχωρούν οι διαδικασίες για συγχώνευση των συστημάτων.

Πολίτες διερωτώνται όμως τι θα συμβεί με το πρόγραμμα επιβράβευσης της Ελληνικής Τράπεζας μέσω του οποίου οι πελάτες της απολαμβάνουν επιστροφή χρημάτων από επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά για τους πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας. Παράλληλα, το αρμόδιο τμήμα εργάζεται ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από ένα κοινό πρόγραμμα όλοι οι πελάτες.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να υπάρχουν ευρύτερα οφέλη στο πλαίσιο ολόκληρου του Ομίλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.