Τραγωδία στην Πάφο: Σε χαράδρα εντοπίστηκε ο άτυχος 80χρονος

Τραγωδία στην Πάφο: Σε χαράδρα εντοπίστηκε ο άτυχος 80χρονος

Τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη (12/11) στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, σήμερα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, 80χρονος Ελληνοκύπριος κάτοικος χωριού της Επαρχίας Πάφου ο οποίος από το πρωί είχε μεταβεί με το τρακτέρ του στο περιβόλι του και δεν είχε επιστρέψει στη κατοικία του, αναζητήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε δρομολόγια που συνήθως ακολουθεί και εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα βάθους τριών μέτρων παραπλέυρως αγροτικού δρόμου, εγκλωβισμένος κάτω από το τρακτέρ του.

Η σορός του άτυχου 80χρονου απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη που είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος στον άτυχο 80χρονο διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου και αναμένεται από την ιατροδικαστική υπηρεσία να καθορίσει τον χρόνο διενέργειας της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE