Εκστρατεία Αστυνομίας: Πάνω από 300 καταγγελίες σε δώδεκα ώρες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Πάνω από 300 καταγγελίες σε δώδεκα ώρες

Μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου και του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, διενήργησαν σήμερα, μεταξύ των ωρών 06.00 – 18.00 εκστρατεία τροχονομικών έλεγχων στους αυτοκινητόδρομους καθώς και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία εντάσσεται στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης και αύξησης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, έγιναν συνολικά 304 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, 40 οδηγοί καταγγέλθηκαν για παράβαση του ορίου ταχύτητας, 50 για μη χρήση προστατευτικής ζώνης, 28 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 26 για οδήγηση με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας ενώ προέκυψαν άλλες 160 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις. Παράλληλα, κατακρατήθηκαν δύο οχήματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια με στόχο την εμπέδωση της οδικής συνείδησης και την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE