Συνεργατισμός: Διαφωνούμε αλλά σεβόμαστε την απόφαση της συντεχνίας

Συνεργατισμός: Διαφωνούμε αλλά σεβόμαστε την απόφαση της συντεχνίας

Εκφράζουμε την λύπη μας για την εξαγγελία της απόφασης της 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας, αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Αν και διαφωνούμε, η απόφαση της συντεχνίας είναι σεβαστή.

Ως διεύθυνση του Συνεργατισμού αναγνωρίζουμε πλήρως τις θυσίες που έχει κάνει το προσωπικό και τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά για να οδηγήσουμε το Κίνημα σε ανοδική πορεία.

Για εμάς, το ανθρώπινο δυναμικό παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Συνεργατισμού και θα συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε και να εργαζόμαστε για τα δικαιώματα και την ανέλιξή του.

Πραγματικά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για θετική κατάληξη σε αυτό το στάδιο των εργασιακών διαπραγματεύσεων και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, παραμένοντας πάντα στη διάθεση των ανθρώπων του Συνεργατισμού και των οργανώσεων που τους εκπροσωπούν.

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους πελάτες του Συνεργατισμού ότι αύριο τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα θα λειτουργήσουν κανονικά και ότι βασικές λειτουργικές εργασίες δεν θα επηρεαστούν από την απεργία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE