«Το σεμινάριο, ο Γιούργκεν Κλοπ, το σοβαρό πρότζεκτ και ο Χρι-Χρι»

«Το σεμινάριο, ο Γιούργκεν Κλοπ, το σοβαρό πρότζεκτ και ο Χρι-Χρι»

Στην Αγγλία βρίσκεται ο Μάριος Κωνσταντίνου. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Κύπριο προπονητή που βρήκε χρόνο για να μας δώσει συνέντευξη και να μας πει πολλά και ενδιαφέροντα.

Για το σεμινάριο στην Αγγλία:

«Το σεμινάριο το διοργανώνει η Αγγλική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον σύνδεσμο αδειούχων προπονητών της Αγγλίας. Το θέμα του είναι η σύνδεση των νεαρών ηλικιών μέχρι να φθάσουν στο επαγγελματικό επίπεδο. Ολοκληρώνεται στις 7 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα είναι το πως συνδέονται οι διάφορες ηλικίες μέχρι να φθάσουν στο προφέσιοναλ. Είναι ένα σχέδιο που καθιέρωσαν στην Αγγλία εδώ και χρόνια. Είναι τις αρχές αυτού του πλάνου που παρουσιάζουν».

Για τα χαρακτηριστικά του Αγγλικού ποδοσφαίρου:

«Είναι διαφορετική η προσέγγιση από το κόσμο, από τον Τύπο, τους προπονητές, τους οπαδούς. Ξεκινάει ένα παιχνίδι το μεσημέρι και ολοκληρώνεται το απόγευμα. Πολύ ψηλό το επίπεδο».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες απο το ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE