Απίστευτο και όμως Κυπριακό: Άλλαξε τους αερόσακους, πέρασε ΜΟΤ… και τώρα κινδυνεύει να του το ακυρώσουν επειδή το σύστημα δεν ενημερώθηκε

Απίστευτο και όμως Κυπριακό: Άλλαξε τους αερόσακους, πέρασε ΜΟΤ… και τώρα κινδυνεύει να του το ακυρώσουν επειδή το σύστημα δεν ενημερώθηκε

Μια ακόμη ανάρτηση πολιτή στη δημοφιλή σελίδα «Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε» προκαλεί αντιδράσεις, αυτή τη φορά για την απροσδόκητη ταλαιπωρία που αντιμετώπισε με το ΜΟΤ του οχήματός του.

Ο πολίτης περιγράφει πως, ενώ το αυτοκίνητό του πέρασε επιτυχώς από ΜΟΤ πριν δύο εβδομάδες, δέχθηκε τηλεφώνημα από το κέντρο που του ανέφερε ότι θα προχωρήσουν σε ακύρωση ελέγχου, επειδή, όπως ισχυρίστηκαν υπήρχε θέμα ανάκλησης για τους αερόσακους, οι οποίοι εντομεταξύ είχαν αντικατασταθεί πριν δύο μήνες.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Καλησπέρα σας. Πήρα το αυτοκίνητό μου πριν 2 εβδομάδες για ΜΟΤ και μου το πέρασαν, αλλά με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι θέλουν να ανακαλέσουν, η αερόσακοι ενώ έχει και 2 μήνες που τους άλλαξα και θα μου ακυρώσουν το ΜΟΤ!
Παίρνω συνέχεια τηλέφωνα για να μου το φύγουν από το σύστημα αλλά κανένας δεν μου απαντά!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.