Συναγερμός στη Σλοβακία - Δύο τρένα συγκρούστηκαν

Συναγερμός στη Σλοβακία - Δύο τρένα συγκρούστηκαν

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στη Σλοβακία, με τις αρχές να αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή θύματα,

Σε ανάρτησή της η αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι «στις 7:31 μ.μ., στη γραμμή 158, ελήφθη ειδοποίηση για σύγκρουση δύο τρένων στο τμήμα Πέζινοκ – Μπρατισλάβα».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το τρένο REX 1814, που εκτελούσε το δρομολόγιο Νίτρα – Μπρατισλάβα, συγκρούστηκε μετωπικά με το τρένο Ex 620 λίγο μετά την έξοδό του από τον σταθμό Πέζινοκ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE