Νεκρή σε διαμέρισμα στη Λεμεσό: Φέρει χτυπήματα στο κεφάλι - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Νεκρή σε διαμέρισμα στη Λεμεσό: Φέρει χτυπήματα στο κεφάλι - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Τις συνθήκες θανάτου 30χρονης, η οποία εντοπίστηκε το πρωί νεκρή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή Γερμασόγειας, διερευνά η Aστυνομία Λεμεσού. Η γυναίκα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, η Aστυνομία ενημερώθηκε από την υπηρεσία ασθενοφόρων. «Γύρω στις 11 το πρωί ενημερωθήκαμε ότι πήραν κλήση και επισκέφθηκαν διαμέρισμα εντός του οποίου υπήρχε μία γυναίκα 30 ετών που ήταν νεκρή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε έχρηζαν διερεύνησης και στη σκηνή αφίχθησαν αξιωματικοί και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Αυτή τη στιγμή διενεργούνται εξετάσεις από τους ιατροδικαστές» είπε στις πρώτες του δηλώσεις από τη σκηνή ο κ. Κυριάκου.

Η άτυχη γυναίκα, νιγηριανής καταγωγής, διέμενε τις τελευταίες ημέρες στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με άλλα πρόσωπα, τα οποία ανακρίνονται. Η σορός της, σύμφωνα με την Aστυνομία φέρει χτυπήματα στο κεφάλι. Ερωτηθείς για τις συνθήκες θανάτου, ο κ. Κυριάκου είπε ότι η Aστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα. «Είναι πολύ νωρίς, αναμένονται εξετάσεις. Οι συνθήκες διερευνώνται και δε μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Ανακρίνονται κάποια πρόσωπα» περιορίστηκε να πει ο κ. Κυριάκου.

Αυτοψία στη σκηνή διενεργούν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Στη σκηνή βρίσκεται επίσης κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών ερευνών (ΥΠΕΓΕ)

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE