Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση Κασουλίδη – Κέρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση Κασουλίδη – Κέρι

Συνάντηση με τον Υπουργό εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι στο γραφείο του Κύπριου Υπουργού.

Ο κ. Κέρι έφτασε γύρω στις 5.15 υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου τον υποδέχθηκαν στην είσοδο του κτιρίου ο κ. Κασουλίδης και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Αλέξανδρος Ν. Ζήνων.

Στη συνέχεια εισήλθαν στην αίθουσα υποδοχής του κτιρίου όπου είχαν την καθιερωμένη χειραψία μπροστά στις κάμερες και στους φωτογράφους και ακολούθως μετέβησαν στο γραφείο του κ. Κασουλίδη για τη συνάντηση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE