Ρεκόρ τηλεθέασης για το “Λούης Night Show” – Άγγιξε το 36%- Αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Prime time ο Λούης

Ρεκόρ τηλεθέασης για το “Λούης Night Show” – Άγγιξε το 36%- Αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Prime time ο Λούης

Ο Λούης Πατσαλίδης συνεχίζει ασταμάτητα την εντυπωσιακή του πορεία στην κυπριακή τηλεόραση, αποδεικνύοντας πως η ψυχαγωγία έχει... όνομα και υπογραφή. Η χθεσινή εκπομπή του, Παρασκευή βράδυ, σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης για φέτος, αγγίζοντας το εντυπωσιακό 36% σε τέταρτο, και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι ο αγαπημένος stand-up comedian παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της prime time ζώνης.

Με το ευρηματικό του χιούμορ, τις σπαρταριστές ενότητες και την ανεπανάληπτη επικοινωνία του με το κοινό, ο Πατσαλίδης καταφέρνει κάθε χρόνο να ξεπερνά τον ίδιο του τον εαυτό, σημειώνοντας ακόμη υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από την προηγούμενη σεζόν.

Αυθεντικός, αιχμηρός, αλλά πάντα με σεβασμό και ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα, ο Λούης έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές που δεν γνωρίζει φθορά. Το «Λούης Night Show» παραμένει το απόλυτο talk & comedy show της Κύπρου, ένας συνδυασμός σάτιρας, επικαιρότητας και συγκίνησης που μόνο εκείνος μπορεί να προσφέρει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE