Στην Κύπρο 50 επαγγελματίες γκόλφ από 8 χώρες - H Πάφος διαθέτει 4 διεθνούς φήμης και υψηλών προδιαγραφών γήπεδα

Στην Κύπρο 50 επαγγελματίες γκόλφ από 8 χώρες - H Πάφος διαθέτει 4 διεθνούς φήμης και υψηλών προδιαγραφών γήπεδα

Μέσα από μια συλλογική προσπάθεια οι επαγγελματίες του τουρισμού, τα τέσσερα Γήπεδα γκολφ, Ξενοδόχοι της Επαρχίας, με την στήριξη του ΚΟΤ και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, φιλοξενούν αυτή την βδομάδα πέραν των 50 εξειδικευμένων παραγόντων/πρακτόρων από διάφορες χώρες με σκοπό την προώθηση του τουρισμού Γκολφ.

Στα πλαίσια της παραμονής τους στην επαρχία Πάφου που θα διαρκέσει από τις 2-5 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τουριστική υποδομή, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος  της επαρχίας αλλά κυρίως να εξασκήσουν το ταλέντο τους στα 4 διεθνούς φήμης, υψηλών προδιαγραφών γήπεδα Γκολφ της Πάφου.

Η πρακτική αυτή της φιλοξενίας τουριστικών πρακτόρων και παραγόντων  στον προορισμό αποδεδειγμένα, όπως αναφέρεται,  συμβάλλει τα μέγιστα για την γνωστοποίηση της Πάφου  και προώθηση των  τουριστικών πακέτων προς τον προορισμό.
  
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι η περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού Γκολφ και γενικότερα του αθλητικού τουρισμού και της εμπειρίας γύρω  από τον αθλητισμό μπορεί να επιτευχθεί με την αναβάθμιση των πτήσεων από χώρες πηγές αθλητικού τουρισμού και αποτελεί σημαντική ευκαιρία  και συμβάλει τα μέγιστα για διέξοδο της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα από την μάστιγα της εποχικότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE