Ακινητοποιούνται 11 λεωφορεία μετά τη φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη

Ακινητοποιούνται 11 λεωφορεία μετά τη φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη

Έντεκα λεωφορεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου "ανεβάζουν χειρόφρενο" προκειμένου να ελεγχθούν μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο στην επαρχία Πάφου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι διαδρομές, όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρείας, θα γίνουν σήμερα με τα υπόλοιπα λεωφορεία του Οργανισμού, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.