Λετυμπιώτης: Κίνητρα σε συγκεκριμένη ομάδα πολιτών για ανακλήσεις

Λετυμπιώτης: Κίνητρα σε συγκεκριμένη ομάδα πολιτών για ανακλήσεις

Αποφασίστηκε η παροχή συγκεκριμένων κινήτρων σε μια συγκεκριμένη ομάδα συμπολιτών μας για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση εξαρτημάτων που έχουν ανακληθεί, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε ενημέρωση του Τύπου στο Προεδρικό την Πέμπτη.

Ο κ. Λετυμπιώτης υπενθύμισε ότι είχε τεθεί ένας στόχος για να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση ανακλήσεων και από τη δική μας τη χώρας καθώς η ανάκληση αφορά πολλά ΚΜ της ΕΕ και είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία και αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό.

 Εξήγησε όμως ότι σημειώθηκαν κάποιες περιπτώσεις συμπολιτών μας που αναμένουν να διευθετηθεί ραντεβού για αντικατάσταση εξαρτημάτων, όχι με δική τους υπαιτιότητα.

«Αξιολογώντας τα δεδομένα έχει εκδοθεί ανακοίνωση σήμερα από το Υπουργείο Μεταφορών για την παροχή συγκεκριμένων κινήτρων σε μια συγκεκριμένη ομάδα συμπολιτών μας», εξήγησε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE