Φόνος Δημοσθένους: Ραγδαίες εξελίξεις - Επανασυνελήφθη ο 31χρονος Γεωργιανός

Φόνος Δημοσθένους: Ραγδαίες εξελίξεις - Επανασυνελήφθη ο 31χρονος Γεωργιανός

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν πριν από λίγο στην επανασύλληψη 31χρονου που τελούσε υπό κράτηση για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος, σχετικά με την υπόθεση φόνου Δημοσθένους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επανασύλληψη αφορά τα αδικήματα συνωμοσίας για διάπραξη φόνου, φόνου εκ προμελέτης κ.ά.

Ο 31χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE