Καταχωρείται στο Δικαστήριο η υπόθεση εναντίον των φίλων του Θωμά - Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες

Καταχωρείται στο Δικαστήριο η υπόθεση εναντίον των φίλων του Θωμά - Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες

Ιδιαίτερα βεβαρημένη είναι η θέση του 41χρονου Ελλαδίτη και του 39χρονου Ελληνοκύπριου που βοήθησαν τον Χριστάκη Θωμά μετά τη διάπραξη του Φονικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αναμένεται εντός την ημέρας (03/12)  η καταχώρηση της υπόθεσης των δυο φίλων του Θωμά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Να σημειώσουμε πως οι δυο άντρες κατηγορούνται για το ρόλο που διαδραμάτισαν μετά την τέλεση του φονικού, παρέχοντας βοήθεια στον 31χρονο Θωμά (ως συνεργοί μετά τη διάπραξη του εγκλήματος), αλλά και για το γεγονός ότι βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Διαβάστε ακόμη: Ο Θωμά έδωσε «στεγνά» τους φίλους του που τον έκρυβαν – Τον «κάρφωσαν» πρώτα αυτοί!

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE