Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη - Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του Κίλι

Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη - Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του Κίλι

Ο Νότης Σφακιανάκης βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, καθώς πέθανε η σύζυγός του Κίλι χθες, Κυριακή 2 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του.

Η Κίλι Σφακιανάκη στάθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή για πάνω από 30 χρόνια, υποστηρίζοντάς τον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγλίδα σύζυγός του έφυγε έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία δύο χρόνια, τα οποία όμως παρέμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την είδηση γνωστοποίησε η Ρούλα Χάμου, στενή φίλη της οικογένειας Σφακιανάκη, μέσω ανάρτησης στο Facebook. Λίγα λεπτά αργότερα, την επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Η Κίλι Σφακιανάκη δεν μένει πια εδώ. «Έφυγε» το βράδυ γενεθλίων του Νότη. Μια γυναίκα που άφησε πατρίδα κι οικογένεια, προκειμένου να ζήσει με τον άντρα που αγάπησε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Χάμου στο Instagram.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE