Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος Τ/κ – Καμία ένδειξη σύνδεσης με παιδική πορνογραφία

Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος Τ/κ – Καμία ένδειξη σύνδεσης με παιδική πορνογραφία

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος στη μία το μεσημέρι σήμερα, ο 30χρονος Τ/κ, ο οποίος κρατούνταν ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν απόκτηση πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ μέλος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Ο ύποπτος είχε παρουσιαστεί την περασμένη Παρασκευή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και είχε τεθεί υπό τριήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο ύποπτος είχε παραδώσει στους ανακριτές της υπόθεσης το κινητό του τηλέφωνο, κωδικούς και συγκατέθεσε στο ξεκλείδωμα της συσκευής με αναγνώριση προσώπου. Από τις έρευνες της αστυνομίας στο περιεχόμενο του κινητού δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία που να συνδέουν τους λογαριασμούς του υπόπτου με τα αδικήματα που κατηγορείται.

Ο φάκελός του παραπέμφθηκε από την Αστυνομία στην Νομική Υπηρεσία για την περαιτέρω διαδικασία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE