«Άναψαν τα αίματα» στην Ολομέλεια: Καβγάς μεταξύ Αννίτας και Θεμιστοκλέους - «Κλείστε το μικρόφωνο»

«Άναψαν τα αίματα» στην Ολομέλεια: Καβγάς μεταξύ Αννίτας και Θεμιστοκλέους - «Κλείστε το μικρόφωνο»

Ένταση σημειώθηκε κατά τη συνεδρία της Ολομέλειας ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής κα. Αννίτα Δημητρίου και του Βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους, με την Πρόεδρο της Βουλής να ζητά να του κλείσουν το μικρόφωνο αφού ο βουλευτής ήταν εκτός θέματος.

«Θα εκφραστείτε με τον συγκεκριμένο τρόπο που γνωρίζετε μετά διαδικτυακά. Με επίθετα, ύβρεις και μη σεβασμό. Οπότε δεν χρειάζεται να προσβάλλετε και δεν θα σας επιτραπεί ο λόγος», ανέφερε η κα. Δημητρίου, ενώ ο βουλευτής συνέχιζε να φωνάζει με κλειστό μικρόφωνο.

«Σας ανακαλώ στην τάξη κύριε Θεμιστοκλέους. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους γιατί εμένα είναι γνωστό ότι δε με σέβεστε. Είμαστε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ας το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους», του είπε, με τον κ. Θεμιστοκλέους να απαντά «εσείς να το συνειδητοποιήσετε».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE