Η Κίνα ενέκρινε τη συμφωνία μεταβίβασης του TikTok, λέει ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών

Η Κίνα ενέκρινε τη συμφωνία μεταβίβασης του TikTok, λέει ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών

Την έγκριση της συμφωνίας μεταβίβασης για την εφαρμογή βίντεο μικρής διάρκειας TikTok, έκανε γνωστή σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ , προσθέτοντας πως αναμένει ότι θα προχωρήσει τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Στην Κουάλα Λουμπούρ, ολοκληρώσαμε τη συμφωνία για το Tik Tok με όρους που ενέκρινε η Κίνα, και αναμένω ότι θα προχωρήσει τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες και θα δούμε επιτέλους μια λύση σε αυτό» δήλωσε στην εκπομπή Fox Business Network μετά τη συνάντηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ.

Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας αναφέρει σε ανακοίνωση του νωρίτερα σήμερα ότι η Κίνα θα χειρισθεί κατάλληλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το TikTok με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον νεοεκλεγέντα κατοχικό ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμάν διεξήχθη σε μια περίοδο μειωμένης κινητικότητας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE