Ιταλία: Νεκρός 85χρονος οδηγός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο - 12 τραυματίες

Ιταλία: Νεκρός 85χρονος οδηγός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο - 12 τραυματίες

Ένας οδηγός σκοτώθηκε σε σύγκρουση μεταξύ του οχήματός του και ενός λεωφορείου που μετέφερε περίπου πενήντα μαθητές το πρωί της Τετάρτης (29/10) στην επαρχία Τρεβίζο στην Ιταλία.

Ο 85χρονος οδηγός του αυτοκινήτου πέθανε ακαριαία από τη δύναμη της πρόσκρουσης. Δώδεκα από τους επιβάτες τους λεωφορείο υπέστησαν ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με αναφορές, ο οδηγός που έχασε τη ζωή του - Τζερμάνο ντε Λούκα, δεν είχε άδεια οδήγησης. Η άδεια οδήγησής του είχε λήξει τον Αύγουστο και δεν θα είχε ανανεωθεί λόγω έλλειψης ιατρικών απαιτήσεων. Η αναστολή είχε τεθεί σε ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου.

Το ατύχημα συνέβη σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα έπειτα από μια απότομη στροφή, όπου το αυτοκίνητο πέρασε στη λωρίδα της αντίθετης κυκλοφορίας, προκαλώντας τη σύγκρουση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE