Επεισοδιακή καταδίωξη μοτοσικλετιστή - Ξεκίνησε από τη Λευκωσία και τον έπιασαν στη Λάρνακα

 Επεισοδιακή καταδίωξη μοτοσικλετιστή - Ξεκίνησε από τη Λευκωσία και τον έπιασαν στη Λάρνακα

Επεισοδιακή καταδίωξη, η οποία ξεκίνησε από τη Λευκωσία και κατέληξε στη Λάρνακα, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλος της ομάδας Ζ, έκανε σήμα σε μοτοσικλετιστή να σταματήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοτοσικλέτα δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Παρόλα αυτά, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε φωτεινούς σηματοδότες, οδηγούσε επικίνδυνα, ανεβαίνοντας  σε πεζοδρόμια και αλλάζοντας λωρίδες, μέχρι που εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας.

Έπειτα, η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι και το Καλό Χωριό της Λάρνακας όπου ο οδηγός της μοτοσικλέτας μπήκε σε αγροτικό δρόμο και ανακόπηκε από μπλόκο της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο.

Μέλη της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό και στη συνεπιβάτιδά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE