Πυρπόλησαν όχημα σε parking πολυκατοικίας - Χειροπέδες σε 41χρονο και 20χρονο

Πυρπόλησαν όχημα σε parking πολυκατοικίας - Χειροπέδες σε 41χρονο και 20χρονο

Πρόκειται για εμπρησμό αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες 27 Οκτωβρίου, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα χθες Δευτέρα, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρείας, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, σε πολυκατοικία στην Πάφο.

Τη φωτιά κατέσβησε ο 36χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Στο όχημα προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν στη σκηνή μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου και του 20χρονου. Εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους, δυνάμει των οποίων οι δύο τους συνελήφθησαν χθες, γύρω στις 4.30 το απόγευμα και γύρω στις 8.45 το βράδυ, αντίστοιχα.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.