Αναβρασμός στην Αγλαντζιά: Έτσι έγινε το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό - «Βρήκαμε το παιδί μέσα στα αίματα...»

Αναβρασμός στην Αγλαντζιά: Έτσι έγινε το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό - «Βρήκαμε το παιδί μέσα στα αίματα...»

Αναβρασμός επικρατεί στην περιοχή της Αγλαντζιάς μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/10)σε βάρος 14χρονου και του πατέρα του από ομάδα εξωσχολικών εντός του Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα, εξωσχολικός χτύπησε 14χρονο μαθητή, την ώρα που βρισκόταν σε πάρτι γνωριμίας του σχολείου του, στο Πλατύ Αγλαντζιάς ενώ ακολούθησαν οι ξυλοδαρμοί του πατέρα του θύματος, που ακολούθησε, από ομάδα πέντε με έξι ατόμων, από τη Συρία, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πατέρας του φερόμενου θύτη.

Ο Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου μιλώντας στο κρατικό κανάλι, εξήγησε ότι κάλεσε ο ίδιος την ΜΜΑΔ μόλις χτυπήθηκε ο 14χρονος ενώ σημείωσε ότι έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία.

«Ημουν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Είδα και τα δύο περιστατικά που είχαν εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια εκατοντάδων παιδιών και γονιών. Ημουν θυμωμένος γιατί το πρωί όταν είδα την πρώτη ανάρτηση, δεν περιέγραφε πως ήταν τα γεγονότα διότι σύμφωνα με τα πραγματικά γεγονότα δεν ήταν μια συμπλοκή», είπε.

Συνεχίζοντας, δήλωσε πως «ένας γονιός που ήταν εκεί μαζί μας (εμείς είμασταν σε ένα μέρος και τα παιδιά στην αυλή του σχολείου) , ενημερώθηκε ότι το παιδί του χτυπήθηκε και πήγε στις τουαλέτες να δει την κατάσταση. Πήγα μαζί του διότι έτυχε να συνομιλούμε εκείνη την ώρα, βρήκαμε το παιδί χτυπημένο μέσα στα αίματα και όταν τον ρώτησε ο πατέρας του είπε ότι χωρίς λόγο κάποιος εξωσχολικός που δεν τον γνώριζε, τον είχε χτυπήσει στο πρόσωπο. Μετά από μερικά λεπτά ο πατέρας προσπάθησε να εντοπίσει ποιος ήταν αυτός που χτύπησε τον γιο του. Εγινε ένας διαπληκτισμός με μια παρέα εξωσχολικών και πήρα πρωτοβουλία να καλέσω την μηχανοκίνητη Ομάδα Δράσης που είναι μερικά μέτρα από το σχολείο γιατί προνόησα ότι κάτι θα γινόταν. Είναι γνωστό το τι γίνεται με την συγκεκριμένη φυλή το τελευταίο διάστημα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Στην προσπάθεια μου να εξέλθω του σχολείου για να εντοπίσω το περιπολικό και να το φέρω εντός ώστε να ησυχάσουν τα πνεύματα είδα 5-6 αλλοδαπούς (Σύρους) να έρχονται στο σχολείο με απειλητικές διαθέσεις. Ηταν έξω από το σχολείο και έφεραν ενισχύσεις για να ζητήσουν το λόγο. Τους καθυστέρησα για να έρθει η Αστυνομία, μου είπαν "δεν χτυπήσαμε εμείς τον νεαρό ήρθαμε να πάρουμε τον λόγο"».

«Μόλις ήρθε ο πατέρας του παιδιού που χτυπήθηκε στη θέα του πατέρα του άλλου, ξεκίνησαν οι Σύροι να χτυπάνε αδιάκριτα κυρίως τον πατέρα αλλά και όποιον προσπαθούσε να χτυπήσει. Δεν προσπάθησε κάποιος να τους χτυπήσει. Χτυπούσαν με πολεμικές τέχνες και βρέθηκε στο σημείο ένα μαχαίρι. Είναι το αγαπημένο τους αξεσουάρ. Νομίζω είναι καιρός να λέμε όπως είναι τα πράγματα», επεσήμανε ο κ. Κωνσταντίνου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Ραγδαίες εξελίξεις - Καταζητούνται δύο πρόσωπα - Στο «κάδρο» και δεύτερο κλοπιμαίο όχημα

Φόνος Δημοσθένους: Ραγδαίες εξελίξεις - Καταζητούνται δύο πρόσωπα - Στο «κάδρο» και δεύτερο κλοπιμαίο όχημα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, με νέα δεδομένα να έχουν βγει στο «φως» της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE