Έτοιμη για «πόλεμο» η ΕΛ.ΑΣ για την επέτειο του Γρηγορόπουλου - Για «μαύρο Δεκέμβρη» προειδοποίησε ο Ρωμανός

Έτοιμη για «πόλεμο» η ΕΛ.ΑΣ για την επέτειο του Γρηγορόπουλου - Για «μαύρο Δεκέμβρη» προειδοποίησε ο Ρωμανός

Αντίμετρα για τον πόλεμο κουκουλοφόρων από τις ταράτσες των Εξαρχείων περιλαμβάνει το σχέδιο της ΕΛΑΣ για την «καυτή» 6η Δεκεμβρίου, επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Κατά τη διάρκεια των περσινών διαδηλώσεων οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν χάσει τον έλεγχο λόγω της ρίψης μολότοφ, πετρών ακόμα και ψυγείων από τις οροφές των κτιρίων που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Εξαρχείων, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι αξιωματικοί να προετοιμάζονται φέτος πυρετωδώς για «ανορθόδοξο» πόλεμο.

Για «μαύρο Δεκέμβρη» κάλεσε τους ομοϊδεάτες του-αντιεξουσιαστές ο Νίκος Ρωμανός

 

Στα μέτρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», θα πάρουν μέρος περίπου 5.000-6.000 αστυνομικοί, με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ να περιλαμβάνει τακτική απομόνωσης των αντιεξουσιαστών στην περιοχή των Εξαρχείων.

 

Όπως ακριβώς έγινε στη συγκέντρωση της 17ης Νοεμβρίου στην οποία τα μέτρα τάξης χαρακτηρίστηκαν επιτυχή. Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι το κάλεσμα που έχει απευθύνει ο Νίκος Ρωμανός για «μαύρο Δεκέμβρη».

 

Ήδη ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προχωρήσει τις τελευταίες δέκα ημέρες σε μικρής εμβέλειας εμπρηστικές επιθέσεις, τις οποίες εντάσσουν στο πλαίσιο του «μαύρο Δεκέμβρη», ενώ εκφράζονται φόβοι ότι στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου θα κλιμακωθεί το ήδη τεταμένο κλίμα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE