Υπό κράτηση ο 23χρονος που έκανε οπλοστάσιο την οικία του - Πόσες μέρες θα περάσει στο κελί

Υπό κράτηση ο 23χρονος που έκανε οπλοστάσιο την οικία του - Πόσες μέρες θα περάσει στο κελί

Την εξαήμερη κράτηση του 23χρονου που συνελήφθη την Παρασκευή, μετά που στο σπίτι του εντοπίστηκε οπλισμός, διέταξε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Ο οπλισμός εντοπίστηκε , κατά την έρευνα μελών της Αστυνομίας χθες το απόγευμα. Εντοπίστηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο και έντεκα πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, για τα οποία ο 23χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Επίσης, εντοπίστηκαν και άλλα πυροβόλα όπλα, τα οποία ο 23χρονος φαίνεται να κατέχει νόμιμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.