ΥΠΕΞ: Στάλθηκε υλικό για καταφύγια στη Γάζα μέσω του Σχεδίου Αμάλθεια

ΥΠΕΞ: Στάλθηκε  υλικό για καταφύγια στη Γάζα μέσω του Σχεδίου Αμάλθεια

Υλικό για καταφύγια που στάλθηκε μέσω του θαλάσσιου διαδρόμου του Σχεδίου Αμάλθεια έφτασε στη Γάζα, ανακοίνωσε το Σάββατο το ΥΠΕΞ.

"Το υλικό στάλθηκε ύστερα από στενή συνεργασία με τους εταίρους μας UNOPS και την οργάνωση All Hands Hearts", αναφέρει το ΥΠΕΞ σε ανάρτηση στο Χ.

Προσθέτει ότι η διανομή στις οικογένειες βρίσκεται σε εξέλιξη και παράλληλα βρίσκεται καθ' οδόν περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια.

Το ΥΠΕΞ διαβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για υποστήριξη των αμάχων επί του εδάφους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE