Στο προεδρικό ο Λαβρόφ – Τα λεει με Αναστασιάδη, Κασουλίδη και Γεωργιάδη

Στο προεδρικό ο Λαβρόφ – Τα λεει με Αναστασιάδη, Κασουλίδη και Γεωργιάδη

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος αυτή τη στιγμή παρακάθεται σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Τον κ. Λαβρόφ υποδέχθηκε στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης. Τον Ρώσο ΥΠΕΞ συνοδεύει ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο Στανισλάβ Οσάτσι, καθώς και αντιπροσωπεία του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο συμμετέχουν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE