Πάφος: Τον «τσάκωσαν» με 88 κουτές λαθραία τσιγάρα - Έκανε έφοδο το τελωνείο στο σπίτι του 45χρονου

Πάφος: Τον «τσάκωσαν» με 88 κουτές λαθραία τσιγάρα - Έκανε έφοδο το τελωνείο στο σπίτι του 45χρονου

Ο 45χρονος συνελήφθηκε και παραδέχτηκε ότι είναι δικά του.

Υπόθεση κατοχής αδασμολόγητων ειδών εξετάζει το Τελωνείο.

Σε έρευνα κατοικίας στη συνοικία του Μουτάλλου στην οποία διαμένει  45χρονος από την Συρία με την Ευρωπαία σύζυγο του, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, εντοπίστηκαν 88,5 κούτες τσιγάρα για τα οποία όπως διαφάνηκε δεν είχε καταβληθεί δασμός. 

Στην επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος μέλη του τμήματος τελωνείων και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, εντοπίστηκαν και 1050 γραμμάρια καπνού για τα οποία επίσης δεν είχε καταβληθεί δασμός. 

Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν.  

Ο 45χρονος συνελήφθηκε και παραδέχτηκε ότι είναι δικά του. Αφού κατέβαλε το ποσό των 5,5 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE