«Δύο χρόνια χωρίς το Νικόλα μου» – Ράγισε καρδιές η ανάρτηση του πατέρα του 9χρονου μαχητή

«Δύο χρόνια χωρίς το Νικόλα μου» – Ράγισε καρδιές η ανάρτηση του πατέρα του 9χρονου μαχητή

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τον χαμό του 9χρονου Νικόλα Αρτεμίου, του μικρού μαχητή που πάλεψε γενναία με το σάρκωμα Ewing και τη μετάσταση στον εγκέφαλο, πριν «φύγει» τον Οκτώβριο του 2023.

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές, ο πατέρας του ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μήνυμα μνήμης για τον γιο του, γεμάτο αγάπη και πόνο:

«Δύο χρόνια σήμερα χωρίς το Νικόλα μου, δύο χρόνια χωρίς το “παπά αγκαλιά, αγαπώ σε”, δύο χρόνια με καμένη τη μισή μου ψυχή. Ευχαριστώ σε, καμάρι μου, που ήσουν ο γιος μου».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE