VIDEO: Viral η γκάφα διαγωνιζόμενης σε καλλιστεία - Πανηγύρισε γιατί νόμιζε ότι... νίκησε

VIDEO: Viral η γκάφα διαγωνιζόμενης σε καλλιστεία - Πανηγύρισε γιατί νόμιζε ότι... νίκησε

Μια αμήχανη, αλλά και viral στιγμή εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού των Miss Grand International 2025, που πραγματοποιήθηκαν στην Ταϊλάνδη. Η 31χρονη Ερέρα, μία από τις 77 διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο, υπέπεσε σε ένα λάθος που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Κατά την ανακοίνωση των 22 φιναλίστ, η Ερέρα θεώρησε πως άκουσε το όνομα της δικής της χώρας και βγήκε χαμογελαστή στη σκηνή, χαιρετώντας το κοινό και τις κάμερες. Ωστόσο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αμηχανία κυριάρχησε στην αίθουσα, καθώς το πλήθος αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για λάθος.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να αποκαταστήσει τη σύγχυση, ζητώντας συγγνώμη και διευκρινίζοντας ότι είχε μόλις ανακοινώσει τη Miss Grand Παραγουάη, την Σεσίλια Ρομέρο. Όπως εξήγησε, η δυνατή φασαρία στο χώρο και οι ζητωκραυγές των θεατών από διάφορες χώρες προκάλεσαν την παρεξήγηση.

Η Ερέρα, εμφανώς αμήχανη, επέστρεψε στη θέση της, ενώ η Ρομέρο προχώρησε μπροστά για να πανηγυρίσει τη δική της πρόκριση. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες και το σχετικό βίντεο ανέβηκε στο TikTok, όπου συγκέντρωσε σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός, εκφράζοντας κυρίως τη συμπάθειά τους προς τη διαγωνιζόμενη, που όπως έγραψαν πολλοί«χειρίστηκε την αμήχανη στιγμή με χάρη και χαμόγελο».

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE