Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου - Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου -  Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  σήμερα το απόγευμα (22/10), στον δρόμο Αυδήμου – Ανώγυρας, ο οποίος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Οι οδηγοί που διακινούνται στην περιοχή, να χρησιμοποιούν τον δρόμο Αυδήμου – Άγιου Θωμά – Ανώγυρας και αντίστροφα.

Θύμα ο 68χρονος Νίκος Πάρη, από την Ανώγυρα

O άτυχος οδηγός του μπλε οχήματος, έχασε την ζωή του ενώ επέστρεφε στην οικία του, μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο όχημα. Το θύμα απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του οχήματός του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε και ο 57χρονος οδηγός του άσπρου οχήματος.

 

Λεπτομέρειες στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE