Έφτασε Κύπρο! Στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας προσγειώθηκε το ιδιωτικό αεροσκάφος του Λαβροφ - «Αστακός» η περιοχή

Έφτασε Κύπρο! Στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας προσγειώθηκε το ιδιωτικό αεροσκάφος του Λαβροφ - «Αστακός» η περιοχή

Έφτασε γύρω στις 8.55μμ στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών προσγειώθηκε στο παλιό αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Τον κ. Λαβρόφ υποδέχτηκαν ο Διευθυντής Εθιμοτυπίας Μάριος Κουντουρίδης και ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο Στάνισλαβ Οσάτσι.

Αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, ο κ. Λαβρόφ και η συνοδεία του κατευθύνθηκαν προς Λευκωσία.

Τόσο εντός των χώρων του αεροδρομίου, όσο και στους δρόμους γύρω από τον αερολιμένα υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.